Kameralı Sohbet - Arkadaşlık Siteleri - Görüntülü sohbet chat

Kameralı sohbet - Görüntülü sohbet olarak uzun zamandır arkadaş arayan insanların en çok tıkladığı site olarak ücretsiz arkadaş bulma sitesinde sizlerde üyeliksiz katılıp online kız erkek arkadaşınızı bulun.


Aşagıdaki Rastgele Kameralı Görüntülü Chat Random odasında Herşey Serbest Sorumluluk Bize ait değildir.+18

İlk Sohbet Kameralı İlk kez Chata Girenler

İlk sohbet chat sitesi fırlama gibi kopya yazıları açan ismini vermek istemediğim gereksiz basit site sahiplerine bir kaç sözüm olacak,Götleri yemediğinden, Kendi domain adlarıyla bizim adımızı alamayan bazı site sahipleri farklı çakma fake hesap açarak ' İlk Sohbet ' Blogu gibi başka siteleri reklam atıp aklı sıra siteden bir kaç adam çekmek :) Lan gerizekalı madem amacın para kazanmak,burada iki üç adam için reklam atıyorsun bu kadar düşmene gerek yok :D bu şekil zaten bir bok elde edemezsin .. Ayrıca benim sohbetten bir gelirim yok dalgasına göre takılıyorum ve ortamda bulunan şahıslar kafalarına göredir ne kadar reklam atsanız boş bikere ;) O Yüzden bir tarafınız kaşınmasın kim nedir, ne yapmak istiyor,ayığım :) Boş gereksiz şeyler olduğu için henüz takmıyorum! Daha farklı sizlerden daha önemli işlerim olduğundan sizlere zaman ayıramıyorum :-* Ama böyle sahte blog domain hesapları açıpta birşeylerin arkasına saklanmayın O site bizim değil gibisinden laflar edeceksiniz karı gibi kıvıracaksınız :D Oyüzden efendi olun yolunuza bakın :) Dalgama taş atmayın dalganızı bozarım ;) Noldu niye böyle oldu demeyin .. İlk sohbet ve Sohbet camda gibi ismini vermek istemediğim site ve site sahipleri. ! ;)

10 yorum:

  1. ben istanbuldan funda yas 23 istanbuldan erkek arkadaş
    arıyorum lutfen ciddi olan beyler
    arasın mesajla kendini tanıt 05453676612

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Whatsapp üzerinden ulaşırsanız sevinirim 05315960980 sizinle tanışmak isterim :)

      Sil
    2. Açıkça tl şimdi aratayim

      Sil
  2. Bende 25yasindayim kendi isim var muzisiyenim wasapiniz varsa goruse biliriz

    YanıtlaSil
  3. Bende 25yasindayim kendi isim var muzisiyenim wasapiniz varsa goruse biliriz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Funda vasapin varsa numarami verim ordan yazisalim konusalim eger cidisen 05338714357

      Sil
  4. Istanbuldan 19 yaşında bir gencim gizlilik çercevesi icerisinde kendine güvenen ciddi reel isteyen bayanlar Whatsapp ile iletişime geçebilirsiniz 05315960980

    YanıtlaSil
  5. I Love sex... 05357457219

    YanıtlaSil

Kameralı Sohbet Siteleri Görüntülü

Canlı Radyo Sohbet Sitesi